TBD Garage

De ce să ne alegi pe noi

TBD Garage este un service auto specializat în proiectarea și realizarea elementelor de siguranță, tip roll cage,  pentru orice tip și marcă auto. Sistemele de siguranță sunt special concepute pentru a respecta standardele în vigoare FIA/FIA RALLY, FRAS.

Obiectivul nostru este să  oferim servicii de o calitate excepțională. Punem accent pe siguranță și detalii. Lucrările acoperă o gamă extinsă de produse.  De la sudură clasică la  accesorii auto personalizate până la pregătirea mașinilor pentru competiții sportive.

Lucrările efectuate pentru piloți de renume din lumea motorsportului, ne recomandă. Printre care: Traian Bușe, Calin Ciortan, Răzvan Stan, PPG Racing Team, Vlad Stănescu, Moise Radu ( Evl Santos).

Complexitate

Servicii complexe de la sudura clasică până la conceperea, proiectarea elementelor de siguranță al unui autovehicul și pregătirea mașinilor de competiție conform standardelor FRAS și FIA.

Experiență

De peste 10 ani în domeniu.

Proiecte unicat

Găsim întotdeauna o soluție pentru mașina ta. Avem la activ proiecte unicat precum primul Nissan cu motor de Porsche din lume și rollcage pentru primul Audi A8 cu 4 locuri pentru drift.

Sustinem motorsportul

Suntem parteneri oficiali ai pilotului de drift Traian Bușe în Campionatul Național de Drift și în campionatele europene.

Consultanta

Oferim gratuit soluții și recomandări înaintea fiecărei lucrări.

TBD Motorsport

Deținem autovehicule echipate pentru competiții auto pe care le punem la dispoziția celor interesați.

Recomandari

Proiecte realizate pentru piloți de renume din lumea motorsportului.